Afvallen met behulp van sportsupplementen

afvallen met sportsupplementen

Om af te vallen zijn er een aantal dingen nodig. Ten eerste is geduld van belang. Je wordt nooit ineens 10 kilo lichter wakker. Nee, afvallen heeft tijd nodig. Wanneer je dat beseft, zet je al een eerste goede stap. Vervolgens is het van belang dat je consistent blijft. Dat houdt in: blijf gezond eten en blijf sporten.

 

Ergens in dit verhaal komen ook sportsupplementen aan te pas. Er zijn namelijk sportsupplementen die je kunnen helpen met het afvallen. Welke sport supplementen dit zijn, lees je in dit artikel.

Sportsupplementen voor het afslanken

Sportsupplementen voor het afslanken

Hieronder zie je vier (sport) supplementen die helpen bij het afvallen. Die helpende werking geldt vooral voor wanneer je al gezond eet en voldoende sport.

  • Omega 3 (visolie)
  • L-Carnitine
  • CLA
  • Cafeïne pillen

Wanneer je interesse hebt in de bovenstaande en/of andere supplementen, is het verstandig om voor de sportsupplementen van Muscle Concepts te kiezen.

Hieronder lees je een toelichting per supplement.

Omega 3 (visolie)

Uit meerdere onderzoeken blijkt dat vetverbranding met omega 3 visolie wordt bevorderd. Het is dus een goed idee om omega 3 visolie te gebruiken om zo vetverbranding te bevorderen.

Naast vetverbranding heeft omega 3 visolie vele andere gezondheidsvoordelen, onder andere voor je hart en hersenen. Niet alleen voor afvallen, maar om veel andere redenen is het omega 3 visolie supplement aangeraden.

L-Carnitine

Door energie uit je vet te halen in plaats van uit je spieren, val je sneller af. L-Carnitine speelt hier een rol in. Het helpt namelijk te voorkomen dat energie uit je spieren wordt gehaald en stimuleert juist dat energie uit je vet wordt gehaald. Aan de ene kant helpt het supplement L-Carnitine dus met vetverbranding en aan de andere kant helpt het met het voorkomen van spierafbraak.

CLA

Doordat CLA voor een vermindering van het LDL-cholesterol in je lichaam zorgt, bevordert het afslanken. Dit is een belangrijke reden waarom CLA geschikt is voor het afvallen met sport supplementen.

Verder zorgt CLA er ook voor dat vet minder snel worden opgeslagen door het lichaam en is het ook nog eens goed voor je metabolisme. Al met al dus een geschikt supplement voor afvallen!

Cafeïne pillen

Met cafeïne heb je meer energie en uithoudingsvermogen tijdens het sporten, waardoor je beter presteert en sneller afvalt. Wil je afslanken, dan zijn cafeïne pillen dus een goed supplement. Cafeïne is namelijk ook nog eens goed voor de metabolisme.

Kan ik afslanken met sportsupplementen?

Blijf gezond eten, bolle

Afslanken met supplementen werkt, zolang je er rekening mee houdt dat supplementen ondersteunend werken. Het belangrijkste is dus dat je de basis blijft doen, zoals al eerder is beschreven. Oftewel: stop niet met gezond eten. Wil je afvallen, dan is het van groot belang dat je dit blijft doen. Daarnaast is sporten de belangrijkste factor. Om af te vallen moet je namelijk meer calorieën verbranden dan consumeren. Uiteraard is sporten daarvoor belangrijk.

Wanneer de basis goed wordt gedaan, zijn supplementen een goede toevoeging om het afslanken te bevorderen. De (sport)supplementen die in dit artikel zijn gemaakt zijn daarvoor het meest geschikt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *