7 minute workout app

Heb jij zeven minuten de tijd elke dag? Deze gratis app geeft je 12 oefeningen die best pittig zijn. Maar die echt helpen je fitheid te verbeteren. Deze jongen gebruikt het nu al een half jaar en is echt langdurig fitter! Met langdurig bedoel ik: met vakantie en die doordeweekse kater heb ik volgende morgen echt geen zin om moeilijk te gaan doen. Pak je het later weer op, dan merk je dat je nog steeds redelijk fit bent en de oefeningen zoals voorheen kunt doen.

Download hier van Google Play voor Android

7 minute workout app omschrijving

Meer dan 3.000.000 gebruikers liefde 7 minuten training, Wetenschappelijk bewezen om af te vallen en verbeteren cardiovasculaire functie

 

Als je wilt afvallen, hebben een platte buik. Het zal u helpen buikspieren te versterken, ook met video’s over hoe je elke oefening uit te voeren.

De meest gebruikelijke Geschikte oefeningen voor mensen die net zoals jij en ik, je kunt het altijd en overal doen, het duurt slechts 7 minuten. Dit is 7 minuten workout hoogtepunt benadrukt door de New York Times “een maximaal resultaat met een minimale investering.”

Deze 7 minuten training is gebaseerd op het toepassen van hict (hoge intensiteit circuit training) bewezen, dat was de meest “veilige, effectieve en efficiënte” manier om uw aërobe en musculaire fitheid te verbeteren, en maak je gezonder.

De 7 minuten workout slechts 12 Bestaat oefeningen worden gedaan gedurende 30 seconden, met 10 seconden pauzes entre Elke oefening. Alles wat je gewoon een stoel en een muur nodig, herhaal 2-3 circuits selon uw tijd. Dit moet uw eerste keuze voor kantoor, thuis.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *